Welkom, ik ben Ayalies

En ik ben hier om jou verder te helpen. Wat zeg ik, verder te helpen katapulteren. Dat doe ik door jou weer in verbinding te brengen met je potentie. Met die krachtbron binnenin jou, die er altijd is, maar waar jij niet meer optimaal mee in verbinding staat.

Er zijn lagen overheen geschoven, van angst, van zelftwijfel, van pijn. Meestal uit bescherming – want tegengehouden worden door iets houdt jou veilig. Houdt jou op een bekende plek. Maar jij wil juist verder! Je hebt dromen en doelen, en om die te bereiken wil jij die blokkades uit de weg hebben.

That’s were I come in. Het samen met jou weghalen van die blokkades is mijn specialiteit. Dit doe ik op een milde en toch krachtige manier, waarbij jij je gedragen en gezien voelt. Mijn sterke punten als therapeut zijn mijn kalmte en rust, en oordeelloos kunnen luisteren, waardoor jij een gevoel veiligheid en vertrouwen ervaart en jouw onderbewustzijn diep het proces in durft te gaan.

Ik voel met je mee, maar doe niet aan mede-lijden. Ik laat je dieper duiken, maar maak het niet zwaarder dan nodig. Waar passend, breng ik met humor lichtheid en relativering. Ik leid en begeleid jou, maar jouw onderbewustzijn blijft in controle.

Doordat ik goed ben in het herkennen van patronen, krijg je vaak tijdens de intake al nieuwe inzichten. Mijn ADD-brein werkt niet lineair, wat een groot voordeel is tijdens een traject. Jouw proces mag messy zijn, ongeorganiseerd, je hoeft niet alles direct te kunnen benoemen of snappen. Ik bied ruimte om op onderzoek te gaan, om nieuwsgierig te zijn. Om lastige gevoelens te doorvoelen, waarbij ik de vaste grond aanwijs én ben onder jouw voeten.

Want je hebt alles al in je. Alleen heb je soms wat hulp nodig om daar weer mee in verbinding te komen. 

Potentie

Vaak zie je zelf niet waar je toe in staat bent, waar jouw krachten liggen. Mijn hele leven zie ik al de potentie in anderen, geloof ik meer in anderen dan zijzelf, en dat heeft me veel teleurstellingen opgeleverd. Want als over iemands talenten en krachten lagen van pijn heen liggen – emotioneel, mentaal en/of fysiek – kan ik wel zien wat iemand speciaal maakt, maar als iemand dat zelf niet kan of wil zien, houdt het op. Dan is dat waar je het op dat moment mee moet doen. Hoe graag ik ook wilde helpen, hoe vaak of concreet ik ook benoemde wat ik zag, dat maakt geen verschil als iemand niet wíl veranderen.

Daarom bestaat mijn doelgroep uit ondernemers en professionals. Mensen die wíllen groeien, die wéten dat ze meer kunnen bereiken. Die voelen dat er potentie in ze zit, en stappen willen zetten om die potentie waarheid te maken. Die zichzelf niet krachtig en kundig genoeg voelen (ondanks dat hun omgeving ze wel vaak zo ziet!) en daar verandering in willen. Of bijna moedeloos zijn geworden doordat ze al zoveel hebben geprobeerd, en toch télkens weer tegen hetzelfde blijven aanlopen.

Kortom: mensen die weten wat ze willen en dat ze klaar zijn met die blokkades. Klaar zijn voor verandering.

Prachtige, krachtige, leuke, serieuze, humorvolle, waardevolle, vaak ambitieuze mensen, die weten dat ze die verandering zélf kunnen bewerkstelligen, zolang ze begeleid worden door kundig een iemand. Ook al zien ze dat zelf vaak pas ná een traject.

Scholing & opleidingen

Advanced Hypnosis Training i.o.  –  Mike Mandel Hypnosis Academy

Psychosociale Basiskennis – Con Amore

Bijscholing Angst- en stressstoornissen – Bijscholing instituut voor Therapeuten (BivT)

Rapid Transformational Therapy Professional – RTT Training school, by Marisa Peer

Rapid Transformational Therapy Practitioner – RTT Training school, by Marisa Peer

Reiki I – Praktijk Lichtpunt

Nexxt Communication – Lectric

Mediapsychologie, Msc – Vrije Universiteit Amsterdam

Grafisch Ontwerp, Bsc – AKV | St. Joost